Pozdrav,
ima li netko ideju zašto mi element nestane kad zoomiram u Editoru. Nekad je odmah, nekad nakon nekog vremena.. Još nisam utvrdio kada točno. Mogu ga vratiti jedino ako izađem iz editora i opet otvorim.
Evo video
Element "nestane" u Editoru
- DeanNovacki
- Site Admin
Re: Element "nestane" u Editoru
Hvala na videu. Pokušavam to replicirati, ali ne mogu.
Moguće je da, iz nekog razloga, scroll mišem napravi jako veliki skok i pri tome jako udalji objekt.
Probajte u sekciji "Pogledi" približavati i udaljavati objekt koristeći tipke ikone s povećalom. Ako s njima radi normalno, vjerojatno nešto nije u redu sa skrolanjem na mišu.
Moguće je da, iz nekog razloga, scroll mišem napravi jako veliki skok i pri tome jako udalji objekt.
Probajte u sekciji "Pogledi" približavati i udaljavati objekt koristeći tipke ikone s povećalom. Ako s njima radi normalno, vjerojatno nešto nije u redu sa skrolanjem na mišu.
Za početak sam deinstalirao DELL software. Malo se smirilo, ako će se ponovit mijenjam miš pa javim jel to bilo u pitanju.. Hvala na predlogu!
- DeanNovacki
- Site Admin
Ako nestane objekt s ekrana možete ga vratiti tipkom "P" na tipkovnici. To vraća pogled perspektive na default udaljenost. Ostale kratice su "T" za tlocrt, "N" za nacrt i "B" za bokocrt.
Ne može se vratiti u perspektivu niti putem gumba niti putem "P". Može se prebaciti u nacrt, ali kad tamo nestane, onda se niti tamo ne može više vratiti..
- DeanNovacki
- Site Admin
Posaljite mi taj element na info@redcat.hr da ga probam